Kør i en racerbil

Søger du efter en motor og fart oplevelse? Har du en masse benzin i blodet? Er du stor bilentusiast?  Så skal du ud og køre i en racerbil. En oplevelse i en bil af den kaliber er helt igennem fantastisk, specielt hvis du altid har drømt om at køre i en racerbil.

Racerbil

At sætte sig ind i en Lamborghini eller ferrari er bestemt ikke en lille sag, det er nogle store dyre racerbiler, der kan holder et højt tempo på speedometeret, og med lækre lædersæder og deres unikke italienske smukke design, får man bestemt en på opleveren. En oplevelse der giver fart til alle, lige fra farmand på 40, der skal ud på herretur og til den unge studerende, der kommer direkte fra 3.g, og lige har fået et gavekort i studentergave.

Med et oplevelsesgavekort kan man komme helt tæt på de eksotiske og lyn hurtige racerbiler, som vi alle kender og elsker. Du får den ultimative fart oplevelse, og der er garanteret en adrenalin oplevelse med en lækker racerbil.

Langt fra de fleste danskere har ikke råd til en racerbil, idet de ligger i en prisklasse der er oppe i den virkelige høje ende. Derfor er en oplevelse i kør racerbil en rigtig god gave, idet der er ikke mange mennesker der får lov til at køre i sådan en fantastisk bil.

Du kan prøve at køre en racerbil både på bane, men også ude på de virkelige veje enten som køreren eller som co-driver. For at få den fulde oplevelse, anbefaler vi at du kører racerbil på bane.

Kør racerbil på bane

Elsker du fart? Så er kør racerbil på bane bestemt det rette for dig. Her slipper du for alle færdselslovene, som der findes ude på vejene. Det betyder, at du kan hamre speedometeret helt i bund, og nyde den fantastiske racerbil du kører i. Selvfølgelig er der også regler på en racerbane, men dette giver dig chancen for, at få det meste ud af den voldsomme motor, som du har set frem til i lang tid.

På en bane kan man også nogenlunde køre frit, idet der jo ikke er trafik eller andre forstyrrelser, som der er ude på verdens veje. Det gør, at man får lov til at føle bilen mere, hvordan den ligger sig i svingene, hvor meget man kan få den op på en lige strækning osv. Man får bare mere ud af bilen og dens charme ved at køre den på en bane.

En racerbane er lavet til at køre race. Svingene udfordrer, så man lærer hurtigt bilen at kende, og banen indeholder typisk et par langsider, hvor man kan køre i topfart. Man får ganske enkelt en bedre forståelse for fart og sin bil, når man kører på bane.

Der er heller ikke noget galt i at kunne lide fart, og elske at køre på racerbane. Du lærer, hvad en bil kan, og modsat hvad den ikke kan. Du bliver helt enkelt en bedre bilist og du får din lyst til fart styret.

Vil du opleve at køre i en racerbil? Find din oplevelse der passer perfekt til dig, og oplev en racerbil på egne hænder bag rattet.

Rul til toppen