Kør i en Porsche

Er du stor fan af bilmærket Porsche? Elsker du at søge efter spænding og fart i en bil? Så er  en oplevelse i en Porsche lige noget for dig. Det er en tysk sportsvogn, der har den tyske store motorkraft i sig, men en vis elegance og stil i designet. Det er den perfekte betegnelsen for en sportsvogn.

kør-i-porsche

Porsche er et bilmærke, der har eksisteret i over 70 år. Det er en mand ved navn Ferdinand Porsche, der har grundlagt det kendte bilmærke. Den første Porsche, der udkom var en coupe ved navn Porsche 356, og havde en topfart på 186 km/t. Siden det er der sket en del, og Porsche har udgivet mange forskellige biler siden, blandt dem er Cayenne, Cayman, 910 og formentlig den mest kendte Porsche 911, der har en topfart fra 289 til 312 km/t. 

De fleste har nogle drømme fra deres barndom, der følger med hele livet. Du er sandsynligvis en af dem med den store drøm om, at køre i en Porsche. Du er kommet til det rette sted, vi hjælper dig med at finde den bedste oplevelse i en Porsche.

Kør Porsche på bane

porsche-på-bane

Prøvekør en Porsche 911 Turbo S på bane, og få oplevelser du aldrig vil glemme. Du kommer til, at testkøre denne superbil af en Porsche på enten sjællands- eller jyllandsringen. 

En Porsche 911 Turbo S er en rigtig hurtig racer med elegant look. Det er de færreste, der får lov til at køre i en ægte sportsvogn, men her får du chancen.

911 Turbo S har de utrolige 560 hestekræfter og går fra 0-100 på små 2,9 sekunder, og på en kørebane, der skriger til at køre race, kan du kan få en fantastisk oplevelse.

I superbilen handler det om, at holde fast på hat og briller. Det er en sportslig model, men med dens gode firehjulstræk, er det nærmest umuligt, at få den til at slippe fra vejbanen. Med dens store H6 motor, kan den komme op på en topfart på 310 km/t.

Kør selv en porsche er den ideelle drøm

Porsche er den ideelle drømmebil for en bilentusiast. Det er den ægte vare, og man føler man sidder i en fuldblods italiensk racer. Det er dog et tysk sportsvognsmærke, der fortryller folk med dens charmerende design og store muskler i motoren.

En klassisk sportsvogn som en Porsche er bestemt ikke helt billig. Den “billigste” bil fra Porsche du kan få fat på, ligger omkring 1 million kr. som er 718 Cayman. Herefter løber det hurtigt op, og den dyreste porsche der findes er Porsche 918 Spyder Hybrid, som står til omkring 16 millioner kroner.

En Porsche er bestemt ikke en billig bil, derfor er det også de færreste der får æren af at afprøve sådan en fabelagtig sportsvogn. Den du kan prøvekøre er en Porsche 911 Turbo S, der står cirka til 4,2 millioner kroner.

Få en oplevelse med Porsche vs. Audi på bane

Porsche-vs-audi

Hvis du gerne vil have en endnu federe og adrenalin rig oplevelse, kan du komme ud, og prøvekøre to racerbiler samme dag. Oplevelsen går ud på at du får lige mange omgange i hver bil på racerbanen.

Her kan du opleve Audi R8 og Porsche 911 og sammenligne hvilken af bilerne du er mest til. Det hele foregår enten på Jyllands- eller Sjællandsringen. Farten er høj i de to biler, og nu har du chancen for, at afgøre den store bil kamp i Tyskland.

Porsche 911 Turbo

911 Turbo har en H6 motor.

I motoren er der 560 hestekræfter

Kan ramme en topfart på 310 km/t.

Går fra 0-100 på små 2,9 sekunder.

Audi R8

R8 har en V8 motor.

I motoren er der 420 hestekræfter

Kan ramme en topfart på 310 km/t.

Går fra 0-100 på 4,2 sekunder.

Nu handler det om, at tage afsted og se hvilken bil du er mest til på de kendte racerbaner.

porsche-i-det-fri
porsche-i-det-fri2
Rul til toppen