Kør i en Lamborghini

Er du stor fan af den italienske bilproducent? Drømmer du om at køre en lamborghini? Så er denne oplevelse den rette for dig. Der er stor kærlighed til lamborghini fra mange bilelskere. Det er en rigtig sportsvogn med lækre detaljer og et mærke med stor fart. Prøvekør Lamborghini på gade, landevej og på bane. Det er en oplevelse du aldrig glemmer!

Lamborghini

Lamborghini er en italiensk sportsvogn produceret af Automobile Lamborghini i den italienske by Bologna. Komisk nok startede Lamborghini som en succesfuldt traktorfabrik, men ejeren var utrolig entusiastisk om sportsvogne her specielt Ferrari. Firmaet skabte succes med traktor, derfor købte han således en Ferrrari. En dag havde han problemer med koblingen i Ferrarien, han kørte den ind i garagen. Her opdagede han, at koblingen præcis var den samme som i hans traktor. Hans var bare meget billigere end dem ferrari solgte. Her besluttede han sig for at gå ind i sportsvogns verden.

Lamborghini er en rigtig sportsvogn med stor fokus på fart. Tag eksempel Lamborghini Huracán LP 610-4, der har en tophastighed på 325 km/t og kan accelererer fra 0-100 på små 3,2 sekunder. Lamborghini er altså skabt til at køre hurtigt, med en stor motor og rigtig mange hestekræfter. Så hvis du vælger en kørsel med en Lamborghini får du en rigtig fart oplevelse.

Kør Lamborghini på gade

Prøv en af verdens mest berømte sportsvogne, og kør ude på gaden i en Lamborghini Huracan Spyder. Huracan spyder har 610 hestekræfter, og med dem, kan den nå en topfart på 325 km/t. Sæt dig overlegent ned i det dejlige sæde, tryk speederen i bund, og mærk den accelerer fra 0-100 km/t på små 3,2 sekunder.

Sådan en fantastisk oplevelse indebærer, at du bliver ledsaget både før og under kørslen, så du får det meste ud af oplevelsen. Køreturen kan foregå enten i København, Århus eller Odense. Du kører på små trafikeret veje, så du kan opleve det hele til fulde.

Kør på gade med 10 km. eller 30 km.

Vi anbefaler

Samme bil, samme motor og samme steder. Her får du Lamborghini oplevelsen præcis ligesom der står beskrevet ovenfor, du får den bare en del længere. Med 30 km. i stedet for 10 km får du lov til at finde dig mere til rette i bilen og gå dybere ned i oplevelsen.

Lamborghini er en af de vildeste bilmærke i hele verden, og det taler for sig selv. De leverer en italiensk elegant sportsvogn med fart over feltet. Hvis du vil have en mega fed oplevelse, du kommer til at huske resten af livet, er dette denne du skal vælge.

Kør Lamborghini på bane

Du kan også vælge at køre Lamborghini på bane. Her får du en helt vild oplevelse. Du kommer til at sætte dig bag rattet på en superbil. Denne Lamborghini Huracan får du lov til at prøve af gennem sving, og de lange lige strækninger, hvor farten rigtig kan sættes på prøve. Det hele foregår på Jyllandsringen eller Sjællandsringen. Der er ingen trafikkeret veje eller andet, der ville forstyrre og holde den store fart i lamborghinien tilbage.

Den fantastiske lamborghini Huracan Spyder med 610 hestekræfter, topfart på 325 km/t og en acceleration på 3,2 sekunder, kan ses herunder på video.

Rul til toppen