Kør i en Ferrari

Drømme du om at køre en Ferrari? Er du bilelsker med et stort B?  Så er denne oplevelse lige for dig. I samarbejde med Godream giver vi oplevelser med Ferrari. Det italienske sportsvognsmærke Ferrari er en drengedrøm, at få lov til at køre i for de fleste.

ferrari

Ferrari har en del superbiler, og derfor er det de færreste, der har en Ferrari stående hjemme i garagen. Grunden til dette er, at Ferrari ligger i en høj prisklasse, derfor er denne oplevelse en ny og sjælden oplevelse man kan skabe, så du ikke behøver at finde det vanvittig checkhæfte frem, og købe en sportsvogn for flere millioner.

Ferrari S.p.A. (kendes som Ferrari) er en stor sportsvognsproducent fra Italien. Hele virksomheden blev stiftet af Enzo Ferrari. Ferrari startede gennem racerløb. De sponsorerede racerkørere og begyndte selv at fremstille racerbiler, som stadig kan ses for eksempel i Formel 1, hvor ferrari stadig ses som favoritter.

I 1947 startede man produktionen af gadebiler, og som man har fremstillet siden. Disse biler ses af rigtig mange mennesker på italiensk luksus og er en stor drøm for de fleste i verden, og sikkert også for dig.

Når man startede gennem racer sport og har en del gadebiler, der skriger af fart, bliver man også nødt til, at have en af de hurtigste biler i verden. Det har Ferrari. Ferrari Enzo er en af de hurtigste biler i hele verden. Den er opkaldt efter ferraris stifter, og kom frem i 2002.

Den har en tophastighed på 348,8 km/t, og kan accelerer fra 0-100 km/t på 3,14 sekunder.

Dette er en vanvittig bil, den er bygget ud fra en formel 1 bil og har en 12V motor. Denne bil kan du dog ikke prøve gennem disse oplevelser, idet der kun findes 400 af dem i hele verden.

Kør Ferrari på gade - 10 km.

ferrari-10-km

Ferrari er en italiensk sportsvogn med stor charme, men stadig også stor fart. Prøv en Ferrari 458 og læn dig tilbage i førersædet. Ferrari 458 køres i en V8 motor, og har en tophastighed på 320 km/t. Den kan accelerer fra 0-100 km/t på 3,4 sekunder. Sæt dig ned i elegant italiensk design, og nyd den store og hurtige motor.

Oplevelsen indebærer enten vejledning før kørsel eller kørsel ved professionel instruktør. Køreturen kan køres i Århus, Odense eller København. Gennem vejledning finder du veje uden det store trafik, så du kan nyde bilen ordentlig.

Kør Ferrari på gade - 30 km.

ferrari-30-km

Vi anbefaler

Præcis samme bil som ovenfor, men 30 km. i stedet for 10 km. køretur. Du får Ferrari oplevelsen, du får den bare længere. Med 30 km. i stedet for kommer du til at opleve bilen mere og prøve den af på flere måder ude på landevejen.

Ferrari er en af de populæreste bilmærke i hele verden, men der er ikke mange der er så heldige at prøvekør en. Her har du muligheden for at opleve sublim fart, elegant italiensk bildesign og flotte læder sæder.

Kør Ferrari på bane

Hvis du vil have det bedste og mest mulig ud af den tid du har i bilen, kan du vælge at køre Ferrari på bane. Du får lov til at give den mere gas, end ude på de trafikerede veje, og du kommer til at opleve bilen fuldt ud.

At køre på en bane indgår vilde sving, der udfordrer dine køreegenskaber og vil gøre dig endnu bedre bag rattet. Du formår også at give din bil oplevelse endnu mere fart, og du kan muligvis nærme dig topfarten i Ferrari 458.

Du får 4 omgange på banen i en Ferrari 458 Spider, der har 570 hestekræfter og en topfart på 320 km/t. Du får en rigtig god instruktion inden du kommer ud på banen, og på de 4 omgange sidder der en instruktør i bilen og guider dig til mere fart.

Prøv en storslået Ferrari weekend

Hvis du vil have en ultimativ oplevelse, er det en Ferrari weekend du skal tage. Den er en del dyre i pris, men den er bestemt også det værd. En Ferrari weekend består af flere forskellige Ferrarier på de fantastiske kringlede veje i italien, hvor i modsat Danmark, der ikke findes den store trafik.

Her kan du følger de lækre asfalterede veje rundt, og rigtig føle svingene i det lokale italien, men du kører i en italiensk sportsvogn, der er skabt til netop dette. Du kører sammen med en gruppe, der alle kører i Ferrari, og her skifter i så bil hver tur, så alle prøver hver bil.

Vil du køre i Ferrariens hjemland, nyde den sydlige europas varme og køre i en vaskeægte sportsvogn? Hvis JA, tryk herunder.

Rul til toppen