Prøv faldskærmsudspring

Kunne du godt tænke dig et faldskærmsudspring? Eller har du hvertfald haft det i tankerne? Så er du med i en stor stigning, der findes på dansk plan. Der er sket en stor stigning af danskere, der har lysten til et adrenalin kick af de helt store, nemlig faldskærmsudspring.

faldskærmsudspring

Først og fremmest handler det om at tage springet. Du må ikke overtænke hele situationen, blot spring ud i det, og så endda bogstavelig talt. Det er præcis hvad du kan forvente af faldskærmsudspring. Et spring ud i det blå, og i den friske luft.

I et faldskærmsudspring oplever du adrenalinsuset med over 200 kilometer i timen ude i det fri. Mens du får det adrenalinsus, oplever du den smukkeste svævetur ned gennem landskabet, og til den rolige landing. Faldskærmsudspring giver derfor et kæmpe adrenalinsus og en smuk naturoplevelse.

Faldskærmsudspring lyder jo kanon spændende, og hvis du nu er klar til at kaste dig ud i det. Findes der bestemte regler inden for dit fremtidige udspring. Der kan være forskel for reglerne for bestemte steder, men her komme de mest normale:

  • Minimum 16 år (Ved tandemspring er der ingen aldersgrænser).
  • Under 18 år skal man have underskrift fra sine forældre.
  • Mentalt til stede (Dvs. ingen euforiserende stoffer eller medicin der påvirker).
  • Du må ikke være beruset.
  • Du må ikke springe, hvis du gravid eller har hjerte- eller lungeproblemer.

Spring i faldskærm

Hvad indebærer et faldskærmsudspring? Først og fremmest indebærer det en teori før springet, idet det er vigtigt du selv føler, at du er klar til at springe. Du skal op i 1000 meters højde, derfor er det vigtigt at situationen foregår under kontrol.

Helt præcist perioden op til springet, afhænger af hvilken lokation du vælger at springe fra. Der findes flere forskellige lokationer i Danmark blandt andet Herning, Odense, Århus osv.

Kort fortalt foregår faldskærmsudspring således: Begynderkursus, praktiske øvelser og til sidst spring i faldskærm.

Priser på faldskærmsudspring

Et solo udspring eller tandem er meget gørlig. Du finder faldskærmsudspring (Solo spring) til priser på omkring de 2000 kroner med teori, spring og instruktør. Instruktøren giver støtte og vejledning, og han står for garantien ved sikkerheden.

Tandemspring er typisk 200-300 kroner dyrere, idet du springer med en professionel faldskærmsudspringer.

Du kan få lavet en videooptagelse af dit udspring. Dette er noget du får gjort i samarbejde med faldskærmsklubben, du vælger at springer hos. Dette koster ekstra, og indgår ikke i prisen, men hør den lokation du vælger at springe hos.

Klar til et spændende faldskærmsudspring ude mellem skyerne?

Faldskærmsudspring enten med Solospring eller Tandem

Solospring

Udspring findes i to forskellige kategorier, tandemspring eller faldskærmsudspring. Dette skal du have i tankerne, når du skal vælge hvordan du vil ud og springe. Har du prøvet at springe et par gange før, er solospring eller faldskærmsudspring en god løsning for dig. Her får du en helt unik oplevelse, og får en del mere ud af springet, idet du springer selv.

Tandemspring

Hvis du er begynder eller ikke er helt klar til at springe solo, kan du vælge tandemspring. Tandemspring er hvor du springer med en erfaren og uddannet springer. Tandem springeren har styr på alt det praktiske, og du skal bare nyde turen ned.

Et solo spring kan prøves af alle både begyndere og øvet, idet der indebærer teori før faldskærmsudspringet.

faldskærmsudspring1
faldskærmsudspring2
Rul til toppen