Prøv ballonflyvning

Ballonflyvning er en minderig, men også en modig oplevelse. Man svæver i op til 500 meters højde, så det er bestemt en udfordring, hvis du lider af højde problemer. Ballonflyvning er en fantastisk oplevelse, hvor du kommer til at opleve Danmarks byer og naturen på en helt anden måde end du har set før.

Luftballon

Ballonflyvning er bestemt et minde for livet. Det er et minde du aldrig kommer til at glemme. Sådan en æstetisk oplevelse ude i det fri og i store højder, får man sjældent. Det er en oplevelse, der bare skal ses, opleves og mærkes på egen krop.

En flyve/svæve tur i luftballon koster omkring 2000 kr. pr. person. Dette gælder en oplevelse i 3-4 timer med ballonflyvning på omkring 60 min. Udover at flyve i luftballon medfølger snacks og champagne til, at fejre turen i det smukke solskin.

Ballonflyvning på Sjælland

Der findes ballonflyvning på Sjælland. Ballonflyvning indeholder 3-4 timers oplevelse med en dygtig ballonskipper, der er uddannet i ballonflyvning. Du/I flyver rundt på Midtsjælland, helt præcist hvor man tager hen på Sjælland afhænger af vindretningen og vejret. Hvis der er helt klart vejr, kan du komme til at opleve hele Sjælland inkl. Broerne og København. 

Ballonflyvning i Jylland

Man kan opleve ballonflyvning over Jylland. Luftballonturen følges med en stor ekspertise af ballonskipperen, der arrangere hele dagen. Man kan ikke se hele Jylland på et par timer, men i Jylland bliver der fokuseret på Himmelbjerget, Silkeborgsøerne og Midtjylland. Vi starter med oplevelsen for livet i Silkeborg.

Flyv i luftballon

Det er ikke nogen hemmelighed at ballonflyvning kræver godt vejr. Derfor skal du også forberede dig på, at flyveturen i ballonen kan blive aflyst, hvis der forekommer dårligt vejr.

Det skal man tænke på, så man ikke blive irritabel over en aflysning, idet grunden til de aflyser, hvis de aflyser. Er for din egen skyld, både for sikkerheden, men også din oplevelse ved at flyve i luftballon. De finder jo trods alt en ny dag igen.

De bedste forhold for oplevelsen er med høj solskin og stille vindretning på under 12 km/t. Der må ingen tegn være på regn, slud, sne eller tåge. De fleste luftballon flyvninger foregår under sommerhalvåret.

Der er forskellige krav ved ballonflyvning. Flyveturen kræver, at man kan holde sig stående i op over 60 minutter. For at indgå i flyveturen skal man være 130 cm høj, idet det er en sikkerhedsregel. Du kan ikke deltage, hvis du er gravid og folk med hjerteproblemer eller epilepsi skal godkendes af lægen for at flyve i luftballon. Man må ikke være påvirket af rusmidler eller alkohol, og hvis man vejer over 120 kg. skal man købe 2 pladser, idet prisen består af hvor mange mennesker der kan komme med i luftballonen.

En ballon flyvetur er en fantastisk oplevelse. Derfor er der mange der giver ballontur som gave, eksempel til konfirmation, bryllupper og fødselsdage. Go dream som vi samarbejde med, tilbyder gaveæsker til alle deres oplevelser, så man får en god overraskelse når man åbner gaven.

Luksus oplevelser i en luftballon:

Ballonflyvning i alperne

Der findes ekstravagante oplevelser i en ballonflyvning som denne. Her oplever du en luftballon flyvning i de østrigske alper. Hele oplevelsen foregår i op til 4,5 km. højde, og er en fantastisk oplevelse med vanvittigt smukt natur. I flyvningen indgår derudover luftballon, to piloter og iltudstyr, så man klare terrænet.

Pris – 5995 ,-

Romantisk oplevelse i luftballon

En anden ekstravagant oplevelse med en masse kærlighed, kan man finde i luften. Dette er en enestående oplevelse, der indeholder stor romantik. Turen indebærer, en privat luftballon tur, hvor i er de eneste passagerer ombord. Så i kan nyde turen sammen til fulde. Under turen er der champagne og snacks.

Pris – 11995 ,-

VIP luftballon tur over København

En luftballons tur over københavn er noget helt særligt. Du kommer til at se københavns fabelagtige tårne, oplev Tivoli helt oppefra, flyv over Zoologisk have, se Rådhuspladsen og Operahuset. København er helt fantastisk oppefra. Turen i ballonen tager cirka 90 minutter, og der indgår en ballonskipper og lidt picnic. Luftballon turen er for 2 personer, og man bliver afhentet på et valgfrit spot i København.

Pris – 19995 ,-

Rul til toppen